Brezplačni promocijski dogodek - DAN ZA ZDRAVJE ZAPOSLENIH

logo zzzsVabljeni na brezplačni promocijski dogodek DAN ZA ZDRAVJE ZAPOSLENIH, ki se bo 15. marca odvijal v prostorih OOZ Vrhnika.

Vabljeni delodajalci, delavci ter ostali zainteresirani.

Po podatkih Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje so kostno – mišične bolezni v Sloveniji glavni vzrok za nastanek delovne invalidnosti, obenem pa je to tudi najpogostejši vzrok zaradi katerega slovenski delavci odhajajo v bolniški stalež.

Zaradi tega je ukrepanje na mestih, kjer ta stanja lahko nastanejo in mestih, kjer prihaja do najpogostejših okvar zdravja, nujno. V kolikor vas zanima, kako lahko na enostaven način v svojem podjetju pripomorete k zmanjšanju nesreč pri delu in zmanjšanju bolniškega staleža, sprejmite povabilo na brezplačni promocijski dogodek.

V A B I L O

V okviru projekta Obvladovanje kostno – mišičnih bolezni in poškodb pri delu v obrtnih dejavnostih vas Območna obrtno – podjetniška zbornica VRHNIKA vabi

v torek, 15. 3. 2016 na promocijski dogodek DAN ZA ZDRAVJE ZAPOSLENIH

Na dogodku boste izvedeli, kaj predstavlja nevarnost za nastanek poškodb in nastanek kostno – mišičnih obolenj na delovnem mestu in kako jih lahko tudi sami obvladujemo in preprečujemo, ker kakšne izboljšave lahko dosežemo. Predstavljena bo tudi dobra praksa.

Dogodek bo potekal od 17. do 19. ure v prostorih Območne obrtno – podjetniške zbornice Vrhnika, na naslovu Tržaška cesta 8a, 1360 Vrhnika.

Na dogodku bosta predavala dr. Primož Rus in Marko Perko.

Prijave na dogodek sprejemamo do 14. 3. 2016 po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po telefonu 01 755 77 40 ali 051 619 215.

Udeležba na dogodku je brezplačna!

Vljudno vabljeni!

Vrhnika, 25. 2. 2016 Območna obrtno – podjetniška zbornica Vrhnika Simon Hlebec, l.r. Predsednik

 

»Projekt Obvladovanje kostno – mišičnih bolezni in poškodb pri delu v obrtnih dejavnostih je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje projektov za promocijo zdravja na delovnem mestu v letu 2015 in 2016 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije«.